[email protected] +31 6 28090022
Trustmark webshop

Vanaf €200,- gratis verzonden

Advies van experts

UNIEK ASSORTIMENT

PRIJZEN INCLUSIEF BTW

Universele Metaal Olie Sealer – 250 tot 2500 ml

Aanbieding!

9.9599.95

Verzinkshop Uni Metaal Olie Sealer is een waterafstotende sealer op olie basis voor het beschermen van chemisch gezwart en kaal metaal.

Verzinkshop Uni Metaal Olie Sealer

Verzinkshop Universele Metaal Olie Sealer is een effectieve en goedkope manier om diverse conversiecoatings of kaal metaal te beschermen tegen roest.

Deze waterafstotende sealer op oliebasis dringt diep door in de poriën van metalen voorwerpen en geeft een licht olieachtige afwerking die na uitpoetsen volledig opdroogt.

De sealer is goed te gebruiken na het chemisch zwarten van metaal met bijvoorbeeld Verzinkshop Zwart Oxide of Zwart Oxide Ultra.

 

 

Wat is de Verzinkshop Uni Metaal Sealer?

Deze waterafstotende sealer, die het metaal zeer goed beschermd tegen invloeden van buitenaf en roest voorkomt, is een mix van onder andere gekookte lijnzaad olie verdund met oplosmiddelen.

Na het goed laten intrekken van de sealer in het metaal, kun je de overige sealer uitpoetsen een stofdroge licht olieachtige afwerking.

 

Zwart oxide en kaal metaal beschermen

Zwart oxide conversiecoatings hebben geen hoge roestwerende eigenschappen. Daarom moeten deze voorwerpen bewerkt worden met een sealer om verder oxideren te voorkomen.

Op zoek naar een meer professionele sealer? Kijk dan bij de Verzinkshop DeepSeal Metaal Sealer die gebruikt wordt in de professionele staalindustrie.

Zoek je een droog harde sealer op acryl basis? Kijk dan bij de Verzinkshop Acryl Metaal Sealer.

 

 

Verzinkshop metaal sealer gebruiken

Verzinkshop sealer kan op verschillende manieren worden aangebracht.

  • Dompel het metalen voorwerp gedurende 5 minuten onder in de sealer en schud het overige af.
  • Gebruik een kwast om de sealer aan te brengen.
  • Maak gebruik van een doek of spons om de sealer aan te brengen.
  • Laat het vervolgens goed intrekken en drogen voor minimaal 10 minuten en veeg het overige uit met een doek.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.

Werk met gezond verstand

Metaaloppervlaktebehandelingen, zoals anodiseren, electroforming en galvaniseren, zijn fascinerende processen die prachtige creaties kunnen opleveren.

Meestal worden bij deze behandelingen milde, zwaar verdunde chemicaliën gebruikt.

Echter, het is belangrijk om rekening te houden met het feit dat sommige van deze processen gebruik maken van chemicaliën en zuren die, als ze onvoorzichtig worden gebruikt, kunnen leiden tot fysiek letsel voor jou of anderen.

Om veilig te werken met deze producten, is het belangrijk om gezond verstand te gebruiken, het etiket en de handleiding te lezen, de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen en voor voldoende ventilatie te zorgen.

Bovendien is het aan te raden om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen bij het werken met chemische en bijtende stoffen.

Wil je meer lezen over veilig werken met deze producten? kijk dan hier.