[email protected] +31 6 28090022

Vanaf €200,- gratis verzonden

Advies van experts

UNIEK ASSORTIMENT

PRIJZEN INCLUSIEF BTW

Over Metaalzwarten.nl

Metaalzwarten.nl is een onafhankelijke leverancier van Caswell Plating USA producten. Op de webshop vind je diverse vloeistoffen en de nodige hulpmaterialen die nodig zijn voor het chemisch zwarten en beschermen van diverse metalen.

Naast een compleet assortiment Caswell producten beschikken we ook over de nodige vakkennis om u van goed advies te voorzien. Hierdoor gaat u snel met de juiste materialen aan de slag.

Ons doel:

Metaalzwarten.nl is onderdeel van Verzinkshop.nl

Het idee van de webshop is ontstaan tijdens het restaureren van een oldtimer. Tijdens dit proces kwam ik er achter dat er zo goed als geen metaaloppervlakteproducten voor de hobbyist te verkrijgen waren en je alles moest uitbesteden aan dure bedrijven met lange wachttijden.

Ik kwam uit bij Caswell USA en na enkele producten te hebben getest vond ik het erg jammer dat deze niet op de Nederlandse markt te verkrijgen zijn, het zijn namelijk fantastische kwaliteit producten met een professioneel eindresultaat voor de thuisgebruiker, hobbyist en professional die hoge eisen stelt!

Dit heeft geleid tot gesprekken met Caswell Plating USA en daarna de eerste grote order. Ons doel is nu zoveel mensen kennis te laten maken met de processen van onder andere zelf galvaniseren, electroforming, anodiseren en metaal chemisch zwarten met een compleet assortiment en uitstekende ondersteuning voor een fractie van de prijs die het normaal zou kosten.