[email protected] +31 6 28090022
Trustmark webshop

Vanaf €200,- gratis verzonden

Advies van experts

UNIEK ASSORTIMENT

PRIJZEN INCLUSIEF BTW

Bestellen & betalen

Bestellen

Bestellen bij Metaalzwarten.nl is simpel! Zodra je klaar bent met winkelen, kan je verder met de bestelling. Doorloop enkele stappen, zoals het invullen van het gewenste factuur- en afleveradres, de betaalmethode en de verzendmethode naar voorkeur.

De ingevulde gegevens kunnen vervolgens gecontroleerd worden voordat de bestelling definitief wordt geplaatst. Wil je niet elke keer opnieuw jouw gegevens in vullen bij een bestelling? Maak dan een Metaalzwarten.nl account aan, zo wordt het bestellen nog makkelijker.

Wil je hulp bij de bestelling of staan de gewenste hoeveelheden niet op de website? Neem dan contact op met ons of bel op 06-8090022

Betaal opties

Om de beste service te bieden biedt Metaalzwarten.nl ook verschillende betaalmogelijkheden aan zodat er altijd wel een passende methode voor jou bij zit. Op dit moment bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan via het Mollie platform:

iDeal

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankoop afrekenen. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

PayPal

Paypal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten en tevens gekoppeld aan een bank- of girorekening van jouw eigen keuze. Het is een gratis dienst. PayPal is een online betaalservice waarmee je artikelen in online winkels kunt betalen.

Mister Cash / Ban Contact

Bancontact / Mistercash is veruit de meest gebruikte online betaalmethode in België. Het biedt ongeveer dezelfde voordelen als iDeal.

Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling wordt er na het plaatsen van jouw bestelling een email naar je verzonden met hierin een samenvatting van jouw bestelling. Daarin vindt je het factuurbedrag en het rekeningnummer waarnaar je het geld kunt storten.

Contant betalen bij afhalen

Het is mogelijk contant te betalen bij het afhalen van producten.

De waardering van metaalzwarten.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.