[email protected] +31 6 28090022
Trustmark webshop

Vanaf €200,- gratis verzonden

Advies van experts

UNIEK ASSORTIMENT

PRIJZEN INCLUSIEF BTW

DeepSeal Metaal Olie Sealer – 250 tot 2500 ml

Aanbieding!

19.9589.95

Verzinkshop Deepseal metaal sealer is een roestwerende en waterafstotende sealer op oliebasis voor het beschermen van kaal metaal of na het aanbrengen van diverse conversiecoatings.

Verzinkshop Deepseal Metaal Olie Sealer

 

Verzinkshop Deepseal Metaal Olie Sealer is een waterafstotende en roestwerende sealer voor metaal op oliebasis.

De sealer droogt stofdroog op, voelt droog aan en is op basis van oplosmiddelen en calcium en zeer geschikt om diverse conversiecoatings en kaal metaal te beschermen.

De sealer brengt een roestwerende en waterafstotende laag aan die diep in de poriën van metaal en conversiecoatings doordringt en een zoutspray behandeling van 70-90 uur kan weerstaan.

 

 

Chemisch gezwart metaal beschermen

Zwart oxide coatings op staal bieden geen hoge bescherming tegen corrosie. Daarom is het essentieel om deze voorwerpen te behandelen met een sealer.

Verzinkshop Deepseal laat een uiterst dunne, transparante laag achter die roest voorkomt en vocht sneller verdrijft dan conventionele producten op basis van barium.

Deze sealer is zeer geschikt voor gebruik na het chemisch zwarten van staal of RVS of na het patineren van diverse metalen.

De Sealer laat een dunne laag achter die diep in de poriën doordringt, volledig opdroogt, vocht verdrijft en roest voorkomt en versterkt de kleurintensiteit en diepte van diverse conversiecoatings zoals van het chemisch zwarten.

Verzinkshop Deepseal wordt niet kleverig bij hoge luchtvochtigheid of temperaturen en kan worden aangebracht op zowel nat als droog metalen onderdelen.

Als je op zoek bent naar een sealer op acrylbasis die een duurzame, zijdeglans transparante laag achterlaat, bekijk dan onze Verzinkshop Sealer op acrylbasis.

 

 

Eigenschappen van Verzinkshop DeepSeal Metaal Sealer

 • De sealer wordt op volle sterkte gebruikt.
 • Laagdikte bij onderdompelen: ± 0.003 mm.
 • Dekking: 25 tot 50 m² per liter.
 • De sealer heeft smerende eigenschappen en voelt droog aan.
 • Verdringt vocht twee keer zo snel als de meeste vergelijkbare producten op de markt en dringt diep door in de poriën en holtes van metaal.
 • Beschermt tegen roest op zwart oxide coatings, patina en andere conversiecoatings.
 • Versterkt de kleurintensiteit en diepte van diverse conversiecoatings zoals van het chemisch zwarten.
 • Uitstekende bescherming voor onafgewerkt en kaal metaal zoals: matrijzen, sjablonen, gereedschappen, machinale oppervlakken, vuurwapens, bevestigingsmateriaal, auto-onderdelen en meer.
 • De sealer zal niet verharden onder omstandigheden van hoge luchtvochtigheid of hoge temperatuur.
 • De sealer is onschadelijk voor plastic, rubber, verf en bepaalde soorten siliconen.
 • Voldoet aan US militaire specificaties voor het verdrijven van vocht (Mil-C-16173D, Klasse 3).

 

 

 

Verzinkshop Deepseal gebruiken

Verzinkshop Deepseal wordt vaak toegepast in de auto-industrie, bij restauraties van oldtimers of motoren, bij bevestigings- en montagemateriaal, lagers, messen en diverse doe-het-zelfprojecten.

Het product kan op verschillende manieren worden aangebracht:

 • Dompel het voorwerp enkele keren in en uit de sealer en laat het 2 tot 5 minuten ondergedompeld. Schud het overige af en laat het vervolgens opdrogen.
 • Gebruik een kwast om de sealer aan te brengen.
 • Maak gebruik van een doek of spons om de sealer aan te brengen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.

Werk met gezond verstand

Metaaloppervlaktebehandelingen, zoals anodiseren, electroforming en galvaniseren, zijn fascinerende processen die prachtige creaties kunnen opleveren.

Meestal worden bij deze behandelingen milde, zwaar verdunde chemicaliën gebruikt.

Echter, het is belangrijk om rekening te houden met het feit dat sommige van deze processen gebruik maken van chemicaliën en zuren die, als ze onvoorzichtig worden gebruikt, kunnen leiden tot fysiek letsel voor jou of anderen.

Om veilig te werken met deze producten, is het belangrijk om gezond verstand te gebruiken, het etiket en de handleiding te lezen, de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen en voor voldoende ventilatie te zorgen.

Bovendien is het aan te raden om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen bij het werken met chemische en bijtende stoffen.

Wil je meer lezen over veilig werken met deze producten? kijk dan hier.