[email protected] +31 6 28090022
Trustmark webshop

Vanaf €200,- gratis verzonden

Advies van experts

UNIEK ASSORTIMENT

PRIJZEN INCLUSIEF BTW

Gedestilleerd Water – 2 tot 5 liter

3.957.95

gedestilleerd water is de meest zuiverste keuze voor diverse metaal oppervlaktebehandelingen.

Gedestilleerd Water

Gedestilleerd water is een van de meest gebruikte soorten water voor het zwart oxide proces en andere metaal oppervlaktebehandelingen. Het is een van de meest zuivere vormen van water, vrij van opgeloste mineralen, bacteriën en andere verontreinigingen. Door de hoge zuiverheid van gedestilleerd water, is het een uitstekende keuze voor het zwart oxide proces om consistente en uniforme coatings te verkrijgen met een lage geleidbaarheid en een neutrale pH-waarde. Al onze producten klaar voor gebruik zijn aangemaakt met gedestilleerd water.

 

 

Problemen tijdens metaal oppervlaktebehandelingen

als er problemen ontstaan tijdens een van de oppervlaktebehandelingen is het eerste waar naar gekeken wordt het gebruikte soort water. Kraanwater heeft bijvoorbeeld verschillende pH-waardes door het hele land. De pH-waarde heeft grote invloed op de werking van diverse vloeistoffen en een afwijkende pH-waarde kan voor problemen zorgen. Mocht je problemen hebben en gebruik maken van een ander type water dan gedestilleerd water, stap dan eerst over om uit te sluiten dat het niet aan het water ligt.

 

Houd er rekening mee nooit water toe te voegen aan zuren of chemische mengsels. Voeg altijd het zuur of mengsel toe aan het water om het ontploffingsgevaar te voorkomen.
Bij het toevoegen van water aan zuren zoals zoutzuur of zwavelzuur kan er extreme warmte vrijkomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een beoordeling achterlaten.

Werk met gezond verstand

Metaaloppervlaktebehandelingen, zoals anodiseren, electroforming en galvaniseren, zijn fascinerende processen die prachtige creaties kunnen opleveren.

Meestal worden bij deze behandelingen milde, zwaar verdunde chemicaliën gebruikt.

Echter, het is belangrijk om rekening te houden met het feit dat sommige van deze processen gebruik maken van chemicaliën en zuren die, als ze onvoorzichtig worden gebruikt, kunnen leiden tot fysiek letsel voor jou of anderen.

Om veilig te werken met deze producten, is het belangrijk om gezond verstand te gebruiken, het etiket en de handleiding te lezen, de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen en voor voldoende ventilatie te zorgen.

Bovendien is het aan te raden om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen bij het werken met chemische en bijtende stoffen.

Wil je meer lezen over veilig werken met deze producten? kijk dan hier.